Cześć,
Panie Marcinie czy planujesz Pan jakoś reklamować to forum, aby spotykać się z wiedzą użytkowników z różnych branż czy tylko skupiamy się na iautomatyka i zbieramy kasy ze szkoleń i różnych reklam producentów i gdzie artykuły są stricte nastawione na reklamowanie? Sam chętnie bym korzystał gdzie mogę podczas uruchomienia podesłać problem i ktoś pomoże ale to forum jest martwe. Na początku wszystko fajnie, zrzeszamy automatyków a teraz wygląda mi to na korporacje nastawioną tylko na ilość kursantów i co za tym zysków. Gdzie twoja idea?
Pozdrawiam
Łukasz
Cześć
Dobrze sie zapowiadało ale w całej tej działalności iAutomatyka i Klubu chodziło o znalezieni niekokoszonych mułów pociągowych. Pisanie artykułów za przysłowiowe paciorki, wrzucanie swojej wiedzy za free, żeby właściciele mogli zbierać ogłoszeniodawców i dawców kursów, które by mogli odsprzedawać. Fajny pomysł, który by żył gdy faktycznie miał wspierać automatyków a nie napisać kieszeń właścicielom strony iAutomatyka i Klubu.
Od tygodnia czekam na info jak usunąć swoje dane i konto z Klubu - póki co bez efektu. Może ktoś ma ten magiczny przycisk - Usuń konto - ja nie mogę znaleźć. Mail do administratora ?
Poczekam jeszcze tydzień i kieruję sprawę do RODO.
Jacek