Niezawodny Router 4G

Hej!
Przychodzę do Was z ostatnim moim odkryciem… chociaż pewnie wielu z Was już o nim słyszało i pewnie nie jeden korzystał :sweat_smile: Od kilku miesięcy prowadzę z przyjacielem firmę, która ze względu na swoją specyfikację musiała zostać zlokalizowana w miejscu dalekim od obiektów mieszkalnych itd. Zdecydowaliśmy się na położenie firmy w szczerym polu, gdzie momentami ciężko o dobry zasięg Internetowy… Testowaliśmy kilka routerów, niektóre od samego początku miały problemy żeby się dostosować do środowiska a jeden od samego początku miał problemy ze złapaniem odpowiedniego zasięgu… W końcu ktoś nam polecił RUT241, który działa właśnie tak jak oczekiwaliśmy… Zasięg jest nieprzerwany, stabilnty, bezwzględu na jakieś burze, wiatry na zewnątrz… ale co najważniejsze, urządzenie idealnie dopasowało się do środowiska panującego na naszej hali, działa stabilnie bez względu na wysoką temperaturę i bez względu na panujące na hali zapylenie no i co najważniejsze, kompatybilnie dogrywa się z resztą sieci przemysłowej na naszej hali. Dodatkowym atutem, którego nie oczekiwaliśmy, jest wsparcie portów Modbus TCP. Cieszę się jak dziecko z zakupu tego routera, nie musimy w końcu tłumaczyć się z opóźnień w pracy no i w końcu nasza firma przynosi oczekiwane korzyści, gdy wszystko działa płynnie,… Czy ktoś z Was korzysta z tego urządzenia i tak samo jak ja, jest nim zachwycony ? Jakie są Wasze wrażenia ?

Jestem cały podekscytowany. Piękny router. Gratuluję wyboru jest przepiękny. Pasuje mi do wersalki. Ślicznie leży na podłokietniku. Jego przepiękne diody LED oświetlają mi sufit i dają piękna poświatę.