W nowej pracy sam położyłem kable, podpiąłem wszystko na maszynie i całą szafę. Programista wgrał program PLC i safety PILZ. Aktualnie trwają testy
Wow! A co to za obiekt? Szafa prezentuje się całkiem ładnie.
Jak masz polaczone ekrany w rozlacznikach ? eaton ma specjalne blaszki do srodka, ale dla malych wylacznikow nie ma.
No niestety nie mam takiej blachy , wszystko połączone pod uziemienie . Co do obiektu to nie będę zdradzał, bo nawet nie wiem czy zdjęcia mogę dodawać
jakies transportery widze, jezeli to cos pylacego, jak zboza, cementy, tytonie czy inne to nigdy nie daje dlawic od gory, zawsze wszystkie na dole.
Trochę pyli ale, wszystko uszczelnione od zewnątrz, transporter zamknięty w obudowie
Super robota! Chętnie zobaczę zdjęcia jak już w szafie wszystkie korytka będą pozamykane
Elegancko wykonane, powiedz mi jednak czy przy switchu nie masz za mocno zagiętych przewodów? I można by się pokusić o uziemienie ekranów na wejściu do szafy. Ale tak to robota super!
Wtyczki przy switchu są kątowe , więc jest ok, nie są zbytnio powyginane i wszystko działa. Co do uziemienia kabli, to silnikowe są uziemione przed wejściem na falownik